SPREKERS
Rogier Elshout | Dagvoorzitter

Rogier Elshout is professioneel debatleider, presentator en dagvoorzitter. Hij helpt programma’s te ontwikkelen die recht op het doel afgaan, het liefst dwars door heilige huisjes en altijd interactief. Door zijn energie gaat het debat in volle vaart en door zijn enthousiasme doet iedereen mee. Daarnaast traint hij mensen in spreekvaardigheid. Kijk voor meer informatie op www.rogierelshout.eu

Pim de Morree | Co-founder van Corporate Rebels

De Corporate Rebels zijn op een missie om werk leuker te maken. Ze hebben hun frustrerende, corporate banen opgegeven en reizen de wereld rond om 's werelds meest inspirerende organisaties te bezoeken. Terwijl ze hun beroemde Bucket List afchecken, delen ze alles wat ze leren.

Erik Laban | Directeur Human Resource Management bij Deltion College

Inmiddels meer dan 35 jaar werkzaam in, met en voor onderwijs. Gestart als docent en later directielid in het voortgezet onderwijs. Daarna werkzaam als beleidsmedewerker Onderwijs bij de een CNV-Onderwijs en later actief op de terreinen arbeidsvoorwaarden en individuele belangenbehartiging. Vanaf 2001 verdergaande focus op HRM: als Directeur HRM bij een HBO-instelling en als Directeur Onderwijs, Personeel en Kwaliteitszorg een Agrarisch Opleidingencentrum (AOC). Sinds oktober 2018 als Directeur HRD verbonden aan ROC Deltion College te Zwolle, deze instelling is verkozen tot ‘Beste Werkgever MBO 2017-2018. Hanteert als focus: ‘iedere dag ten minste 1 verandering van betekenis te weeg brengen’.

Suzanne Veeken | Consultant Organisatieontwikkeling bij Schouten & Nelissen

Suzanne Veeken is Consultant Organisatieontwikkeling bij Schouten & Nelissen. Ze treedt regelmatig op in de rol van coach/adviseur en bedient verschillende klanten in de zorgsector.  Met haar achtergrond op het gebied van verandermanagement en gedragsverandering in organisaties, heeft ze een brede blik op de thema’s vitaliteit, duurzame inzetbaarheid  en zelfregie.

Susanne van Dijk | Marketeer bij Growthcoach, global marketing & sales lead bij inMotionVR en co-founder van Entrepreneurability

Suzanne is marketeer met een voorliefde voor organisatie-ontwikkeling. 15 jaar ervaring met het bereiken en activeren van mensen, talent coach.

Stephan van Rooden | Team trainer en agile people developer bij van-rooden.nl en co-founder van Entrepreneurability

Ervaren en energieke management- en teamtrainer. Verhalenverteller, inzicht-brenger met nog honderd extra praktijkverhalen. 

Hans Kroonen | Directeur Client Services bij Steam

Hans Kroonen is een van de oprichters van Steam. Als directeur client services verantwoordelijk voor de klant relatie en de kwaliteit van de dienstverlening.
Al ruim 30 jaar actief voor klanten in de zorg. Verantwoordelijk voor veel opvallende en onderscheidende (en prijswinnende) campagnes voor alle sectoren in de zorg. Het vakgebied Employer Branding is mede door hem vormgegeven.

Jari Kloppenburg | Insight consultant bij Steam

Jari Kloppenburg is Insight consultant bij Steam. Na het afronden van zijn studie sociale psychologie werd zijn grootste uitdaging om theorie te vertalen naar praktijk.
Als strateeg bij Steam combineert hij dan ook wetenschap en doelgroep insights om tot effectieve arbeidscommunicatie te komen. Hij is een van de bedenkers van de Employer Branding strategieën van organisaties als Defensie, politie en Luchtverkeersleiding Nederland. Voor de zorg stond hij aan de wieg van het lespakket ‘Aan jou hebben we wat!” van RegioPlus.

Nele Struys | Recruiter en arbeidsmarktspecialist

Nele Struys is Recruiter en Arbeidsmarktspecialist in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. Ze houdt zich vooral bezig met de wervingsproblematiek van verpleegkundigen, employer branding en het boeien, binden en behoud van medewerkers. Nele introduceerde onder andere vlogs in het ziekenhuis.

Bekijk een vlog van Nele >>

Monique van Doorn | Maatschappelijk ondernemer en programmamanager

Monique van Doorn is maatschappelijk ondernemer met de ambitie om rendement van samenwerking te realiseren. Sinds 2012 programmamanager van learning community Andere handen, die voortkomt uit de beweging die zich hard maakt voor andere inzet van menskracht in de zorg.

Joris Kuppens | Progressional People

Joris zet zich in voor vitale, wendbare zorgorganisaties, waar medewerkers fluitend naar hun werk gaan. Door zijn ambitie is hij regelmatig aanjager van innovatietrajecten, zoals de Matchmaker Zorg en Semco Style Healthcare. Met zijn analytisch vermogen, daadkracht en gevoel voor sociale verhoudingen zorgt hij ervoor dat vernieuwingen werkelijkheid kunnen worden binnen organisaties. 

Lucas Swennen | Het HappinessBureau

Lucas Swennen heeft veel ervaring op het terrein van journey mapping, (interne) communicatie, (employer) branding en onderzoek. Hij heeft veel (internationale) organisaties geadviseerd over merkstrategie, marketing en medewerkerstevredenheid. Lucas was gastdocent Marketing aan de Internationale Hotelschool en heeft internationaal workshops gegeven over branding, sociale media, trends en journey mapping. Hij is mede-eigenaar van het HappinessBureau en publiceert over verschillende onderwerpen, waaronder marketing en onderzoek van werkgeluk.

Nicolette Horn | WZW

Nicolette is programmamanager bij WZW.

Myrna Kusters | Woonzorgnet
Jenny Krabbenborg | Manager P&O, Deventer Ziekenhuis

Henk Klaasboer | Secretaris Raad van Bestuur, Deventer Ziekenhuis