Informatie & locatie

Voor wie?

Dit congres is bedoeld voor professionals die zich binnen de zorg bezig houden met HR en personeel  zoals: recruiters, HR-medewerkers, HR-managers, office managers, teamleiders.

Contact

Heb je vragen over de invulling van het event? Of twijfel je of je tot de primaire doelgroep behoort? Neem gerust contact op met de klantenservice of congresontwikkelaar Annemarie Kreijenbroek.

Klantenservice
aanmelder@bsl.nl

Annemarie Kreijenbroek
annemarie.kreijenbroek@bsl.nl


Praktische informatie

  • 12 juni 2019
  • 09:00 – 16:30 uur
  • Hotel Utrecht
  • voor professionals in de zorg
  • tarieven vanaf 349,- (btw vrij)

Het congres Praktische oplossingen voor de krappe arbeidsmarkt is een initiatief van Skipr en Zorgvisie en wordt georganiseerd in samenwerking met FWG. 
 

Inschrijven


€349,-

Vroegboektarief (t/m 12 maart)
BTW vrij*


Schrijf je in!

€399,-

Basistarief
BTW vrij*


Schrijf je in!

*CRKBO geregistreerd

Bohn Stafleu van Loghum is een onderdeel van Springer Media B.V. Springer Media B.V. is vanaf 01-01-2019 als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Instellingen die geregistreerd staan in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en mogen hun beroepsopleidingen btw-vrij aanbieden.

Naast een kwaliteitskeurmerk betekent dit voor deelnemers dat wij ons onderwijsaanbod btw vrij mogen aanbieden.

Locatie

Het congres Praktische oplossingen voor de krappe arbeidsmarkt is op 12 juni 2019 in Hotel Utrecht.

Klik hier voor de routebeschrijving. 

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Wil jij ook ontdekken hoe medewerkers te vinden en binden?

Ja, ik kom naar het congres!