Informatie & locatie

Voor wie?

Dit congres is bedoeld voor professionals die zich binnen de zorg bezig houden met HR en personeel  zoals: recruiters, HR-medewerkers, HR-managers, office managers, teamleiders.

Contact

Heb je vragen over de invulling van het event? Of twijfel je of je tot de primaire doelgroep behoort? Neem gerust contact op met de klantenservice (aanmelder@bsl.nl) of Annemarie Kreijenbroek (annemarie.kreijenbroek@bsl.nl)

Praktische informatie

  • 12 juni 2019
  • 09:00 - 16:30 uur
  • Hotel Utrecht
  • voor professionals in de zorg
  • tarieven vanaf 349,- (btw vrij)


Het congres Praktische oplossingen voor de krappe arbeidsmarkt is een initiatief van Skipr en Zorgvisie en wordt georganiseerd in samenwerking met FWG. 
 

Image
Image
Image
Image
Image

Inschrijven


€349,-

Vroegboektarief (t/m 12 maart)
BTW vrij*
Schrijf je in!

€399,-

Basistarief
BTW vrij*

Lentekorting! 
Schrijf je in vóór 30 mei en neem gratis een collega mee! 


Schrijf je in!


Cedeo erkend
Met dit klanttevredenheidsoordeel is de kwaliteit van onze congressen en masterclasses ruimschoots gewaarborgd. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die opleidingsinstituten toetst. Lees meer over de CEDEO erkenning.

Btw-vrij door CRKBO registratie
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel uitmaakt, is als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door deze CRKBO registratie mogen wij onze congressen btw-vrij aanbieden. Lees meer over de CRKBO registratie.

Image
Image

Locatie

Het congres Praktische oplossingen voor de krappe arbeidsmarkt is op 12 juni 2019 in Hotel Utrecht.

Klik hier voor de routebeschrijving. 

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Wil jij ook ontdekken hoe medewerkers te vinden en binden?

Ja, ik kom naar het congres!